Wie zijn wij

Over Toyota Robberechts

Garage ROBBERECHTS wordt gerund door

  • Zaakvoerder en stichter Jules ROBBERECHTS
  • Echtgenote Louisa (afspraken, administratie en facturatie)
  • Zoon Ronny (techniek)

In onze nieuwe showroom van 700 m² bieden wij u een gevarieerde keuze uit alle modellen van Toyota. Deze worden u aangeboden aan zeer voordelige prijzen en met 5 jaar garantie en gratis bijstand op de weg (beiden beperkt tot 150.000 km).

Maak een afspraak voor een gratis proefrit met de wagen van uw keuze.

Bij TOYOTA BELGIUM worden zeer regelmatig cursussen gevolgd om op de hoogte te zijn van de nieuwste technologieën en om te kunnen voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Voor het onderhoud en de herstelling van uw voertuig worden uitsluitend originele wisselstukken gebruikt. Alleen op deze manier kan uw voertuig met de grootste kennis van zaken en de meeste zorg onderhouden en hersteld worden.

Bij ongevalsherstellingen of onderhoud kan U rekenen op een vervangwagen, wat ook de duur van de buitengebruikstelling van uw persoonlijk voertuig is.

U zal merken dat uw wagen bij garage ROBBERECHTS in de beste handen is.

Garage ROBBERECHTS is nog één van die garages waar klanten geen nummers zijn, persoonlijk onthaal en service dragen wij hoog in het vaandel.

Wij hopen U in de toekomst onder onze klanten te mogen tellen. Eén ding is zeker, bij garage ROBBERECHTS is service de hoogste troef.

Garage ROBBERECHTS wordt gerund door: